Deel de film

We willen dat de film Rouw verlies zo veel mogelijk mensen bereikt die er iets aan kunnen hebben. Daarom is de film vrij beschikbaar voor iedereen die hem wil bekijken, delen of vertonen.

Met deze link deel je de film:
www.filmrouwverlies.nl 

Je mag de film delen op je social media, je eigen website of blog, of via e-mail. Je mag de film ook vertonen in je eigen kring of in organisaties die te maken hebben met zelfdoding, rouw of geestelijke gezondheid. Zo kun je anderen helpen om meer bewust te worden van dit belangrijke onderwerp.

Als je de originele versie van de film wilt hebben, bijvoorbeeld om hem te vertalen naar een andere taal of om hem op een groot scherm te tonen, kun je ons een e-mail sturen. We sturen je dan een link naar de film in hoge kwaliteit.

We hopen dat je de film met anderen wilt delen en dat je er iets aan hebt.

Bedankt voor je interesse en steun!

Voorstelling live zien? Boek hem bij ETS improvisatie & theater. 

Tekst of afbeelding nodig? Download hieronder alles wat je nodig hebt om de film te delen:

Organisaties:

Heb je een ander idee om de film te delen? We horen het graag! Stuur ons een mailtje via communicatie@filmrouwverlies.nl 

Anderen over de voorstelling en de film

"Wat een fantastische manier om zo'n beladen onderwerp zo luchtig, praktisch en 'doodnormaal' om over te praten te maken."
"Op een veilige manier, dit zeer kwetsbare onderwerp helemaal raak weten te brengen. Luchtig als het even kon (en passend was) en open, eerlijk en serieus als dit nodig was. Het gevoel in de zaal was bijzonder. Helend. Heel erg belangrijk project."
"Bedankt voor deze mooie bijzondere avond. Fijn dat het ongemak er mag zijn, bij alles. En de humor ook. het geeft veel inzichten. Ook voor de naasten van de nabestaande. Dank!"
"Omdat we verlies alleen samen kunnen dragen."
"Ik heb vertrouwen in de makers om van dit loodzware onderwerp iets prachtigs te maken wat drempels verlaagd en zachtheid en heling toelaat."
"Hele waardevolle avond, belicht vanuit verschillende perspectieven. Hier gaan veel mensen echt wat aan hebben."
"Alles helpt om begrip te krijgen voor een onbegrijpelijke situatie."
"Voor iedereen die rond loopt met een steentje in de schoen."
"Ik dacht dat lotgenotengroepen niet zo bij me pasten. Ik heb me vanavond stevig en gesteund gevoeld. Dank jullie wel voor het vormgeven. Warmte, vertrouwen en verbinding."
"De voorstelling live bijwonen is natuurlijk het meest betekenisvol, maar voor wie dat (nog niet) kan is dit prachtige extra mogelijkheid."
Scroll naar boven